Sat Sep 18, 2021 4:42 am
Login Register Lost Password? Contact Us


Unable to log in to ECL IDE

Topics specific to the use of the ECL IDE

Fri Jun 27, 2014 6:34 pm Change Time Zone

Hi ,

I have been not able to log in to ECL IDE today. I had the below errors after I entered my password (and it was not responding for a few minutes, then the error message appeared):

-1 Error -1 fault : SOAP-ENV: Client [no subcode]
*End of file or no input: The system cannot find the file.

Anyone knows what is going on and how I can fix it?

Thank you!!
fanglimian
 
Posts: 14
Joined: Mon Jul 15, 2013 6:19 pm

Mon Jun 30, 2014 7:54 am Change Time Zone

Hi Limian,

That's a new one to me. Try reinstalling the ECL IDE on your machine if you continue to have problems. It might have been a problem on your target cluster. Can you connect to other clusters, like our training cluster?

Regards,

Bob
bforeman
Community Advisory Board Member
Community Advisory Board Member
 
Posts: 1005
Joined: Wed Jun 29, 2011 7:13 pm

Mon Jun 30, 2014 1:24 pm Change Time Zone

Hi Bob,

thanks for the reply!
Yes I tried uninstall and re-install IDE this morning, and it still does not work...
I don't think it is the cluster as my other colleague are all using that cluster and they are all able to log in. And I tried my user id on my colleagues computer and I can log in too. It must be something about the configuration on my computer. Is there anyone I can call or email to so they can take a look at my issue?

Thanks!

Limian
fanglimian
 
Posts: 14
Joined: Mon Jul 15, 2013 6:19 pm

Mon Jun 30, 2014 1:28 pm Change Time Zone

Hi Limian,

Try creating a brand new configuration. If that doesn't work, there is one more thing that we can try, you may have something locked in your registry. Let me check with development.

Regards,

Bob
bforeman
Community Advisory Board Member
Community Advisory Board Member
 
Posts: 1005
Joined: Wed Jun 29, 2011 7:13 pm

Mon Jun 30, 2014 1:36 pm Change Time Zone

Thank you!
A new configuration is not working too...IDE is not responding for a while then the error appears: 1003: unable to communicate with the server.

The internet is fine. I am using the office landline.
fanglimian
 
Posts: 14
Joined: Mon Jul 15, 2013 6:19 pm

Mon Jun 30, 2014 1:44 pm Change Time Zone

Is ECL Watch Working in a regular browser?

In your preferences dialog in the IP address, make sure you only have the IP (no http or port number etc.)

Further 1003 normally means that the IDE cannot communicate with the server...
gsmith
 
Posts: 290
Joined: Thu May 12, 2011 9:40 am

Mon Jun 30, 2014 1:49 pm Change Time Zone

Hi gsmith: yes. everything is the same. I can open IDE watch on Thursday but not any more from Friday out of sudden..
fanglimian
 
Posts: 14
Joined: Mon Jul 15, 2013 6:19 pm

Mon Jun 30, 2014 2:01 pm Change Time Zone

Just to clarify - Are you able to open ECL Watch in a web browser?

If not then the IDE will not be able to connect either...
gsmith
 
Posts: 290
Joined: Thu May 12, 2011 9:40 am

Mon Jun 30, 2014 2:03 pm Change Time Zone

I cannot open it in web browser..any idea why not..?
fanglimian
 
Posts: 14
Joined: Mon Jul 15, 2013 6:19 pm

Mon Sep 15, 2014 9:06 pm Change Time Zone

I'm having the same issue.
I did a single node install of HPCC Systems on a ubuntu system.
ECL watch works fine of the local browser using localhost:8010
on my remote windows machine, I can ping the ubuntu machine using the ip address but I cannot access ECL watch with th same ip, http://<ip>:8010
the ECL IDE doesn't connect either.
tinebp
 
Posts: 4
Joined: Tue Sep 09, 2014 3:45 pm


Return to ECL IDE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron